JÄTEVEDENPUHDISTUS

YHDISTYS

alleviivaus

Cleanux yhdistys avaa jätevesien puhdistuksen salat koko maailmalle. Tämä mahdollistaa oman jätevesijärjestelmän rakentamisen alusta loppuun itse. Cleanux järjestelmän prosessi on maailman tutkituin ja eniten käytetty prosessi suurilla puhdistamoilla. Sama periaate on nyt vain sovellettu pienempään mittakaavaan.

alleviivaus

 

Cleanux on voittoa tavoittelematon yhdistys ja sen visiona on ratkaista haja-asutusalueen jätevesiongelmat edullisesti, toimivasti ja lopullisesti. Jätevesiratkaisun ei tarvitse olla kallis ja se on voi kaiken lisäksi olla myös erittäin toimiva, huoleton  ja helppokäyttöinen.

Cleanux yhdistys tuo aidosti riippumatonta tietoa TEE SE ITSE jätevesiratkaisusta. Cleanux yhdistys ei koskaan julkaise mitään tutkimusta ellei se ole ensin yhdistyksen riippumattomien asiantuntijoiden hyväksymä. Nämä asiantuntijalausunnot tulevat aina yliopistotason tohtori tutkijoilta. Asiantuntijaryhmällä ei ole mitään kytköksiä kaupallisiin toimijoihin kuten esim. jätevesisuunnittelijat, Sykkeen kaupalliset lausunnonantajat tai muut ei tieteelliset laitevalmistaja sidonnaiset ns. ojanvarsitestit, jotka eivät täytä tieteellisen tutkimuksen kriteerejä.

Tällä hetkellä yhdistyksen riippumattomat asiantuntijat ovat kelpuuttanut ainoastaan kaksi jätevesitutkimusta:

TM Rakennusmaailma pienpuhdistamotesti

TM Rakennusmaailma maaperäkäsittelytesti

Yhdistyksen sivuilla pidetään myös rekisteriä yrityksistä, joilta saat apua tarvittaessa.

Cleanux prosessi on avoin kaikille,  löydät näiltä yhdistyksen sivuilta myös tarkat asennustiedot, toiminperiaatekuvauksen, mikä mahdollistaa järjestelmän hankkimisen ja asentamisen itse.

Cleanux prosessilla voidaan helposti puhdistaa vaikka kuinka suuren perheen jätevedet, koska prosessin koko on täysin jokaisen itsensä valittavissa. Cleanuxin prosessikoon kasvattaminen ei juurikaan lisää sen kokonaiskustannuksia, siksi se onkin eritäin kustannustehokas ratkaisu.

CLEANUX HYVÄNTEKIJÄNÄ

alleviivaus

Yhdistys antaa rahoitusta ympäristönsuojelun tutkimustoimintaan sekä lahjoituksia luonnonsuojelua harjoittaville yhdistyksille.